Over Simplex

Simplex Consultants adviseert organisaties bij het verbeteren van projectresultaten. Onze klanten zijn verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van grootschalige, complexe projecten. Met onze jarenlange ervaring bij toonaangevende organisaties zijn we een drijvende kracht in projectorganisaties, van het ontwikkelen van strategieën op bedrijfsniveau tot het implementeren daarvan in projectteams.

Onze dienstverlening is breed: we adviseren over projectvraagstukken, voeren interim opdrachten uit, reiken innovatieve ideeën aan, implementeren een verbeterde werkwijze, ondersteunen daar waar kwalitatieve en kwantitatieve analyses nodig zijn of een ingrijpende verandering aanstaande is. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we inhoudelijke ervaring en diepgaande kennis op creatieve wijze combineren met een praktische insteek. En om de expertise in de organisatie te borgen, delen we de opgedane kennis van een opdracht graag met onze klant.

Hoe complexer het vraagstuk, hoe beter onze kracht tot uiting komt. We combineren data in de organisatie en leveren daarmee actuele, integrale inzichten. Dit leidt tot efficiëntere processen en betrouwbare, valide besluitvorming.