Werken bij

Wil jij impact hebben in projectorganisaties? En wil jij helpen om Simplex Consultants uit te laten groeien tot een speler van formaat in de markt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

We zijn op zoek naar talent dat tussen bergen aan informatie snel de kern van de zaak herkent. Mensen die dit weten te vertalen naar concrete en pragmatische oplossingen voor onze klant. Personen die bij willen dragen aan de uitbouw van onze startup, door nieuwe oplossingen te bedenken en nieuwe markten aan te boren. Kortom, mensen die hun stempel willen drukken. Of dat nu bij de klant is of bij Simplex Consultants.

Natuurlijk heb jij een WO-opleiding afgerond met goede studieresultaten, waarschijnlijk heb je ook al je eerste stappen in je werkzame carrière gezet. Je bent ondernemend en creatief. Daarnaast zie je ook in dat er meer is dan werken alleen, daarom zorgen we goed voor je. Een uitstekend salaris, leaseauto of Ov-kaart naar wens, telefoon van de zaak, wij regelen de randvoorwaarden voor je zodat jij je tijd optimaal kunt inzetten.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.